مواد لازم :
آرد
|
دو پيمانه
|
شیر
|
یک پيمانه
|
روغن
|
نصف پيمانه
|
شکر
|
یک پیمانه
|
پوست رندهشده پرتغال |
به ميزان لازم |
بيكينگ پودر |
يك قاشق مرباخوري |
گلاب |
نصف پيمانه |
هل |
يك قاشق مرباخوري |
كنجد و دراژه هاي رنگي براي تزئين |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا شكر و روغن را مخلوط كرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط ميكنيم. شير و گلاب را در اين مرحله ميافزاييم. آرد را به همراه بيكينگپودر دوبار الك كرده و كمكم به مواد اضافه ميكنيم و به حالت دوراني هم ميزنيم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و كنجد را روي آن ميپاشيم و به مدت 30 تا 35 دقيقه درون كيكپز قرار ميدهيم و در نهايت دراژه ها را روي آن مي پاشيم.
:: موضوعات مرتبط:
طرز تهیه انواع شرینی و غذاها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 704
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2